Navigation

Meat with Onions and Tomatos


$25.95Shrimps with Tomatos and Avocados


$17.95Vanila Ice-Cream and Pancakes


$13.95


Powered by Blogger.

Blog Archive

Labels

About

Blog Archive

Al-Hidayah

Selamat Datang ke Blog Norish77
Rujuk http://produkprs.blogspot.com
Pada tahun 2009 Terima Anugerah Guru Bimbingan Cemerlang Daerah Hulu Langat

Blogger news


widgeo
Ribuan Buku berada disini
Klik Sini

Blogroll

Blogger templates

Monday, June 23, 2008

Masukan Malam Ini

Salam, tuan-tuan dan puan-puan, malam ini saya berada di Hotel Goldcourse, sedang menyalin bahan taklimat yang disampaikan oleh En. Abdul Rahim, selaku Pegawai Kaunseling Kementerian Pelajaran Malaysia.
Ada beberapa perkara yang perlu saya sampaikan kepada warga sekolah, yang pertama blog saya ini boleh di akses dengan alamat http://norish.kaunseling.net/, andai tuan taip alamat ini, yang akan keluar adalah blog saya juga.
Yang kedua, masalah barkod yang tertangguh sekian lama dan tersekat-sekat sehingga menimbulkan banyak pertanyaan dikalangan ibu bapa. Berikut adalah masalah dan kekangan yang kami hadapi.
Masalah Dengan Pembekal Pertama Jarak sEKOLAH DENGAN pembekal jAUH YAKNI DI Ampang Lambat Bos sering keluar daerah Kuli tak buat bila boss tak ada Komputer rosak, data hilang Masalah Dengan Pembekal Kedua Kualiti tak ada Tak sanggup Masalah Dengan Pembekal Ketiga Program tak ada Dah Ada Printer rusak Repair Beli baru Gambar ttukar jantina Kuli sering cuti Tindakan Bermesyuarat pentadbir Tahun depan dibatalkan Tahun ini akan siapkan semampu boleh. Hingga kini 450 orang lebih senarai murid dihantar dan baru 80 keping diterima. Yang lain sedang proses memasukkan gambar.
Yang ketiga, kami terima aduan dari orang tua murid, tentang masalah anak, terima kasih kepada yang hantar aduan emel melalui afraima.tripod.com, aduan tuan telah kami bawa ke atas dan sedang dalam siasatan.