Navigation

Meat with Onions and Tomatos


$25.95



Shrimps with Tomatos and Avocados


$17.95



Vanila Ice-Cream and Pancakes


$13.95


Powered by Blogger.

Blog Archive

Labels

About

Blog Archive

Al-Hidayah

Selamat Datang ke Blog Norish77
Rujuk http://produkprs.blogspot.com
Pada tahun 2009 Terima Anugerah Guru Bimbingan Cemerlang Daerah Hulu Langat

Blogger news


widgeo
Ribuan Buku berada disini
Klik Sini

Blogroll

Blogger templates

Thursday, August 28, 2008

Ramai Tak Tahu

Khusus untuk sahabat blogger dan kaunselor Daerah Hulu Langat, kotak dialog yang anda gunakan ini sebenarnya boleh dibesarkan. Saya tengok ramai juga asal pakai jelah benda ni. Padahal boleh ditambahbaikan sikit, tanpa seposen pun. Tengok ruang sebelah kanan yang ada, masih kosong. Caranya, log in macam biasa pada www.blogger.com, klik view blog, tengok dibawah kotak dialog box ini ada ikon spana, klik pada ikon tu, pada jumlah ketinggian anda ubah width dari 180 ke 220 dan height dari 500 ke 600. Cubalah tengok hasilnya,kalau besar sangat kecilkan sikit.