Navigation

Meat with Onions and Tomatos


$25.95Shrimps with Tomatos and Avocados


$17.95Vanila Ice-Cream and Pancakes


$13.95


Powered by Blogger.

Blog Archive

Labels

About

Blog Archive

Al-Hidayah

Selamat Datang ke Blog Norish77
Rujuk http://produkprs.blogspot.com
Pada tahun 2009 Terima Anugerah Guru Bimbingan Cemerlang Daerah Hulu Langat

Blogger news


widgeo
Ribuan Buku berada disini
Klik Sini

Blogroll

Blogger templates

Wednesday, September 03, 2008

Selesainya Pembentangan Farmako

3 Sep 2008. syukur Al-Hamdulillah, hari ini sudah pembentangan farmako saya berjudul Benziodiazephine. Dr. Azlina Fahami dan Dr.Norliza menjadi panel penilai.Terima kasih kepada sahabat lama saya Shahruddin Jamal yang belajar di Universiti Makasar, yang kini bergelar Doktor Din di Muar kerana sudi menerangkan serba sedikit tentang dadah dalam Benzio ini.

Mungkin tanpa penjelas itu, saya kurang ilmu lagi bab ini. Dan terima kasih pada kawan-kawan yang telah menjadi pemerhati episod pembentangan tadi.

Manakala esok, 4 September kami merangcang untuk ke Pusat Serenti di Karak,guna untuk membuat satu rakaman kaunseling individu dengan (mantan) penagih dadah. Tetapi sayangnya, kami terlupa, sebenarnya teknik kaunseling dengan penagih dadah kami belum belajar lagi dengan Dr.Saedah.

Teknik kaunseling ini tidak sama dengan teknik biasa yang dijalankan terhadap orang bukan penagih dadah. Sebab penagih dadah mempunyai daya helah bela diri dan ego yang tinggi. Kita perlu kepada trip untuk menyekat keegoan mereka dan bukan mereka yang mengkaunseling kita.