Navigation

Meat with Onions and Tomatos


$25.95Shrimps with Tomatos and Avocados


$17.95Vanila Ice-Cream and Pancakes


$13.95


Powered by Blogger.

Blog Archive

Labels

About

Blog Archive

Al-Hidayah

Selamat Datang ke Blog Norish77
Rujuk http://produkprs.blogspot.com
Pada tahun 2009 Terima Anugerah Guru Bimbingan Cemerlang Daerah Hulu Langat

Blogger news


widgeo
Ribuan Buku berada disini
Klik Sini

Blogroll

Blogger templates

Friday, November 07, 2008

Syukur Mereka Faham

Rasa gembira sungguh malam tadi, saya dan En.Farid dari AADK Putrajaya ketika mengadap YB Ir.Iskandar ADUN Pandan Indah, giliran kami nombor tujuh, setelah lama menunggu jam 10.30 baru beliau tiba di PUsat KHidmat ADUn. Ramai dah menunggu, semua kaum ada di situ. YB baru habis meeting di Pandan jugak.
Ketika giliran saya tiba, hampir jam 11.00 malam. Kami masuk, saya perkenalkan diri dari USIM, dan hajat kami datang. Semua kos program adalah RM8,000.00. Yang paling penting kami nak kan orang-orang (pemimpin masyarakat kawasan YB) Selangor rangking ke 4 dalam Malaysia jumlah penagih tertinggi. OK kata YB, nanti saya call balik. Dalam RM4,000 boleh saya bagi. OK Terima Kasih.
Ketika menghampiri van saya, telefon berdering, PA kepada YB Iskandar menghubungi, minta naik balik. Cepat-cepat kami naik dan masuk ke ruang pejabat. Ya YB. Ada apa...Beginilah.....kata beliau, semua kos kami akan tanggung. Kita buat atas nama kerjasama antara USIM dan Kerajaan Negeri Selangor. Letakkan logo negeri Selangor. OK YB, kami sangat tak kisah hal itu. Nanti kami call semula PA YB, saya perlu bincang dengan bos saya dulu. Wassalam