Navigation

Meat with Onions and Tomatos


$25.95



Shrimps with Tomatos and Avocados


$17.95



Vanila Ice-Cream and Pancakes


$13.95


Powered by Blogger.

Blog Archive

Labels

About

Blog Archive

Al-Hidayah

Selamat Datang ke Blog Norish77
Rujuk http://produkprs.blogspot.com
Pada tahun 2009 Terima Anugerah Guru Bimbingan Cemerlang Daerah Hulu Langat

Blogger news


widgeo
Ribuan Buku berada disini
Klik Sini

Blogroll

Blogger templates

Thursday, December 18, 2008

Kenangan Pembikinan Modul 7 Langkah Kepulihan

NILAI. "Nasib baik ada blog", kata seorang kawan, boleh lah anak kawan melihat gambar di rumah perkembangan kita disini, sambungnya lagi. Hidup jauh dengan keluarga menjadikan member kita ni rindu ingin pulang selalu, bersama anak dan keluarga dalam hidup di dunia yang sementara ini.

Apa lagi, langsung lah keluarga kami di rumah memuat turun foto-foto kenangan indah ibu dan bapa mereka yang sedang bergelar pelajar.

Gembiranya kami apabila mendapat kereta baruMasih di Sabah, baaa..
En.Zaini memang seorang yang suka membantu kawan
En.Halim turut menjemput SPADA 07 bagi memeriahkan
Penulis sedang memanfaat waktu untuk memuat turun idea ...
Lagi di Sabah ba....
Dulu orang pakai kaca mata, tapi sekarang tak eh, kaca plastik...jadi datuk datin kat sini boleh kita panggil Geng Plastik Mata.
Ops, jangan ganggu....kawan tengah sibuk ni
percambahan minda berlaku terus, kadang-kadang ada pertembungan (traffic light)
Hmmmm... macam ni kata Norish pada Anis...turut mendengar W.Izahar dan Kekanda Norzira, sementara member kat belakang sedang berbincang dengan BOSS
Guano Gamok....
posing sini jap, Nak Zhoom kejap pada orang yang hensyem ni.... soory to say lah, kawan kita ni kalau berbaju kot memang hensyem and something like that la...Right? Walaupun pakai seluar jeans dibawah, sekurang-kurangnya at least ada la gaya
beginilah apabila pakar bertemu pakar..berebut nak curah ilham
Ops...sekali lagi... cibuk jugak...
Ketika sedang menggooglekan diri, terjumpa kalimat yang sarat maknanya dari seorang pelakon di dunia, katanya "Walaupun pahit, saya terpaksa menerima kenyataan. Hidup terlalu pendek dan tidak perlulah berdendam antara satu sama lain,” demikian Norman Hakim bercerita. lanjut