Navigation

Meat with Onions and Tomatos


$25.95Shrimps with Tomatos and Avocados


$17.95Vanila Ice-Cream and Pancakes


$13.95


Powered by Blogger.

Blog Archive

Labels

About

Blog Archive

Al-Hidayah

Selamat Datang ke Blog Norish77
Rujuk http://produkprs.blogspot.com
Pada tahun 2009 Terima Anugerah Guru Bimbingan Cemerlang Daerah Hulu Langat

Blogger news


widgeo
Ribuan Buku berada disini
Klik Sini

Blogroll

Blogger templates

Wednesday, January 28, 2009

Dalam Rela Ada Paksaan

HARI ini adalah hari pertama saya dan sahabat, melaporkan diri secara rasmi sebagai pelajar praktikum di PERSADA, Sungai Besi. Majlis waktu pagi dimulai dengan perhimpunan, kemudian morning meeting. Kami diminta memperkenalkan diri.
Esok, En.Hayazi, Ketua Kaunselor akan memberikan 3 kes seorang untuk kami kendalikan. Pagi setelah perhimpunan, menyanyikan Lagu Negaraku dan Lagu PERSADA, kami kembali ke pejabat, memasuki Morning Meeting buat kali pertama, Timbalan Komandan, Encik Azizi memberi laluan kepada saya dan Wan Mohd Anuar WMA memperkenalkan diri.
Majlis kemudian bersurai. Kami ke Meeting Family, melihat dan mempelajari teknik meeting bersama ahli keluarga. 1 Jam lebih kami di sini. Bersama saya, ada mahasiswa S1 daru USIM, 3 dari UMT Terengganu. Program Terapi Agama pula kepada penghuni baru yang baru datang bulan ke bawah. Pak guru sedang menyampaikan bersuci menggunakan air, jenis-jenis air. Kami perhatikan gelagat penghuni dari belakang. Besok sambung lagi sesi pembelajaran kami.