Navigation

Meat with Onions and Tomatos


$25.95Shrimps with Tomatos and Avocados


$17.95Vanila Ice-Cream and Pancakes


$13.95


Powered by Blogger.

Blog Archive

Labels

About

Blog Archive

Al-Hidayah

Selamat Datang ke Blog Norish77
Rujuk http://produkprs.blogspot.com
Pada tahun 2009 Terima Anugerah Guru Bimbingan Cemerlang Daerah Hulu Langat

Blogger news


widgeo
Ribuan Buku berada disini
Klik Sini

Blogroll

Blogger templates

Wednesday, February 11, 2009

Maklumat terkini untuk pelajar SPADA

Salam semua, baru petang tadi saya dan Wan Mohd Anuar bertandang ke USIM, tujuannya nak bertanya solusi sedikit masalah yang dihadapi oleh kami berdua. Encik Halim membantu memberikan jalan keluar, kami dibenarkan mengubah haluan ke klinik yang memberikan perkhidmatan metadone sehari dua dalam seminggu.

2. Ketika sedang menyaipkan surat untuk difaks ke Klinik Kesihatan Petaling, Encik Halim memaklumkan, pada 16 hingga 19 Februari ini ada satu program di Hotel Alson Kelana berkaitan program dadah di sekolah. Kemungkinan semua pelajar SPADA akan dipanggil dan diberi cuti 4 hari tersebut. Jadi bersiap-siaplah kalau ada program ditempat anda...apa perlu jika ianya jadi dibuat.

3. Elaun terkahir dah masuk semalam sebanyak RM2070.00. Ini kerana kata seorang kawan, bulan April kita hanya melalui 9 hari sahaja.

4. Anda boleh menghantar gambar program di tempat anda untuk perkongsian dengan semua rakan SPADA ke emel afraima@yahoo.com. Ceritalah sedikit berkaitan program tersebut.

5. Terima kasih En.Razif dan En.ASP Nazir atas jemputan memberikan ceramah ringkas malam jumaat minggu lepas di Pulau Carey.

Selamat meneruskan praktikum.

Gambar pelajar UMT yang sedang melaksanakan praktikal di PERSADA.