Navigation

Meat with Onions and Tomatos


$25.95Shrimps with Tomatos and Avocados


$17.95Vanila Ice-Cream and Pancakes


$13.95


Powered by Blogger.

Blog Archive

Labels

About

Blog Archive

Al-Hidayah

Selamat Datang ke Blog Norish77
Rujuk http://produkprs.blogspot.com
Pada tahun 2009 Terima Anugerah Guru Bimbingan Cemerlang Daerah Hulu Langat

Blogger news


widgeo
Ribuan Buku berada disini
Klik Sini

Blogroll

Blogger templates

Saturday, February 07, 2009

Sebentar di SK TAAM

07 Feb 2009. Terima kasih warga guru, pentadbir dan ibu bapa SK TAAM yang menjemput dan sudi mendengar syarahan saya pagi ini. Awalnya saya fikir panjang jugak 1 jam setengah ni, apa nak disampaikan, tapi Al-hamdulillah, segalanya selesai, dan saya tak sempat sampaikan semuanya, kerana waktu mula sesi ceramah tadi pun agak terlambat sedikit.

Tahniah kepada ibu bapa, kerana inilah kali pertama saya lihat yang paling ramai ibu bapa hadir ke mesyuarat seperti ini. Semoga kesedaran akna pentingnya peranan ibu bapa di dalam membantu anak-anak berterusan di sekolah ini.

Seperti yang saya katakan tadi, peranan ibu dan bapa sangat penting. Ramai anak-anak kecundang dalam pendidikan, sehingga akhirnya menjadi penagih dadah disebabkan masalah yang datang dari keluarga.

Masih ada lagi rakaman dialog yang saya telah saya perdengarkan tadi.. Mereka adalah ibu bapa cemerlang, yang anak mereka mendapat 5A di SK Bangi tahun 2007. Saya link di website saya, tuan-tuan boleh downloadnya dengan izin dan bagi-bagi kan lah kepada kenalan, alamat tersebut ialah www.kaunselor.com/taam.

Kemungkinan bahan tersebut tidak bertahan lama di situ, kemungkinan saya perlu delete untuk masa akan datang, jadi cepat-cepatlah memuat turunkannya. SELAMAT MAJU JAYA. Salah satu audio rakaman boleh di dengar di dengan klik di sini