Navigation

Meat with Onions and Tomatos


$25.95



Shrimps with Tomatos and Avocados


$17.95



Vanila Ice-Cream and Pancakes


$13.95


Powered by Blogger.

Blog Archive

Labels

About

Blog Archive

Al-Hidayah

Selamat Datang ke Blog Norish77
Rujuk http://produkprs.blogspot.com
Pada tahun 2009 Terima Anugerah Guru Bimbingan Cemerlang Daerah Hulu Langat

Blogger news


widgeo
Ribuan Buku berada disini
Klik Sini

Blogroll

Blogger templates

Wednesday, April 08, 2009

Kenangan Yang Terindah.....

KENANGAN 7hb April 2009 di Equatorial Hotel, Bangi


Semua senyum je kat depan kamera tapi dalam hati semua sedih..member2 yang duduk sekelas selama 9 bulan sebelum ni kat SPADA semua dah nak pulang bertugas ke tempat masing-masing...xdapat nak mengacau lagi lepas ni..


Geng Praktikal AADK Ampang aka Geng Puteri Ayu Jelita...hehehe...


Ni la BIG BOSS kami...En HALIM . Memang handsome orangnye




LENNY : Macam mana nak balik ganu nie..finin finin...sakit lah tangan aku macam ni nak kena drive jauh-jauh ..
VIJAYA : Lenny ni asyik termenung je. Aku juga sorang-sorang yang kena siapkan hadiah ni...


Wei mana korang pegi ni...tak sampai-sampai lagi. Aku dah penat ikat reben ni..korang la pulak ganti