Navigation

Meat with Onions and Tomatos


$25.95Shrimps with Tomatos and Avocados


$17.95Vanila Ice-Cream and Pancakes


$13.95


Powered by Blogger.

Blog Archive

Labels

About

Blog Archive

Al-Hidayah

Selamat Datang ke Blog Norish77
Rujuk http://produkprs.blogspot.com
Pada tahun 2009 Terima Anugerah Guru Bimbingan Cemerlang Daerah Hulu Langat

Blogger news


widgeo
Ribuan Buku berada disini
Klik Sini

Blogroll

Blogger templates

Tuesday, November 02, 2010

KURSUS PENINGKATAN PROFESIONALISME GBK SEK.RENDAH DAERAH HULU LANGAT

PORT DICKSON. 2 November 2010. Seramai 80 orang guru-guru Bimbingan dan Kaunseling sekolah rendah Daerah Hulu Langat hari ini mengikuti program Kursus Peningkatan Profesionalisme di Hotel Sri Malaysia.
Mereka datang dengan sebuah bas yang disewa khas, dan akan berada di sini selama 3 hari. Antara hal yang dibincang ialah Prokafo, Fail Meja, Sistem Penghantaran Borang L4 dan bengkel, Plan Strategik.
Lokasi kami ialah di Dewang Kemang 2. Bajet kursus 3 hari ini memakan belanjan RM20,000. Sesi Pembukaan. Puan Noriah dari SK Semenyih memulakan majlis dengan ucapan alu-aluan pengerusi majlis. Ucapan alu-aluan Tuan Samsul bin Dollah, Pegawai Hal Ehwal Murid dan Kerjaya Daerah Hulu Langat. Antara dapatan beliau ketika melaksanakan sesi pemantauan, ramai guru bimbingan tidak mempunyai fail meja, diharap kursus ini dapat memberi input kepada semua guru dan dapat memiliki sebuah fail meja setiap orang. Sesi pembahagian kumpulan mengikut zon Apa tunjuk-tunjuk ni..haha..tengah belajar tepi-tepi tepi Inilah sesi icebreaking.. Antara yang hadir..cikgu Abu Sk Sungai Ramal Dalam Sesi mengenal diri..perkenalkan diri anda... Dibelakang tabir