Navigation

Meat with Onions and Tomatos


$25.95



Shrimps with Tomatos and Avocados


$17.95



Vanila Ice-Cream and Pancakes


$13.95


Powered by Blogger.

Blog Archive

Labels

About

Blog Archive

Al-Hidayah

Selamat Datang ke Blog Norish77
Rujuk http://produkprs.blogspot.com
Pada tahun 2009 Terima Anugerah Guru Bimbingan Cemerlang Daerah Hulu Langat

Blogger news


widgeo
Ribuan Buku berada disini
Klik Sini

Blogroll

Blogger templates

Friday, February 24, 2012

DVD tutorial Untuk Menjadi Bijak Photoshop

macam mana gambar di atas boleh jadi seperti dibawah


atau pun seperti ini

Alangkah cantiknya gambar-gambar yang ada dalam facebook, laptop, power point dan bahan P&P Cikgu bila cikgu rajin edit dengan perisian Photoshop.



Tapi berapa ramai antara kita yang mahir dengan photoshop, sedangkan hati selau duk cemburu bila melihat kekawan pandai edit kawan. Nak tanya bukan mudah dia orang nak ajar kita kan.




Sudahnya kita simpan dan simpan hasrat itu sampai ke sekarang.


Tapi..


Cikgu-cikgu tak perlu risau lagi, sekarang sudah ada ratusan video tutorial bagaimana menggunakan perisian ini. Saya sendiri asalnya kosong bab benda alah ni, tapi lama-lama makin seranok, kawan-kawan pun minta buat banner, backdrop, button batch la dan lain-lain.




DVD Photoshop Top Secret adalah satu Kursus Latihan Photoshop Extreme yang mengajar anda langkah demi langkah, Bagaimana untuk mencipta grafik canggih dan Kesan khas dengan Adobe Photoshop. 4DVD-ROM ini sangat mesra pengguna dengan 16 GIGABAIT tutorial video dan fail projek. Video HD. Sangat Jelas. Anda juga boleh melayari www.photoshoptopsecret.com.




Anda boleh melihat, belajar, mengamal, dan menguasai teknik-teknik ini dimana jua anda berada, tanpa perlu hadir ke kelas yang mahal atau tutor yang rumit. PESAN SEKARANG!




Nanti Dahulu! Anda bukan sahaja akan memiliki 4DVD Utama itu sahaja. Tetapi saya akan memberi DVD Editing Potrait secara Percuma. Semuanya hanya berharga RM40 termasuk kos penghantaran termasuk Sabah dan Sarawak. Apa salahnya melabur hanya RM40 untuk ilmu sebegini seumur hidup. Jangan tunggu lagi.


TEMPAHLAH SEKARANG!


Reply jika anda berminat tentang DVD ini. Saya akan inform tentang proses pembayaran kepada anda. Terima Kasih.