Navigation

Meat with Onions and Tomatos


$25.95Shrimps with Tomatos and Avocados


$17.95Vanila Ice-Cream and Pancakes


$13.95


Powered by Blogger.

Blog Archive

Labels

About

Blog Archive

Al-Hidayah

Selamat Datang ke Blog Norish77
Rujuk http://produkprs.blogspot.com
Pada tahun 2009 Terima Anugerah Guru Bimbingan Cemerlang Daerah Hulu Langat

Blogger news


widgeo
Ribuan Buku berada disini
Klik Sini

Blogroll

Blogger templates

Wednesday, June 13, 2012

Apalah Nasib Kawanku


Ganja yang dirampas ketika operasi malam tersebut.
KAJANG. 25 Feb 2009. Pihak AADK dan Jabatan Pengangkutan Jalan (JPJ) telah mengadakan operasi bersama di Tol Cheras Kajang. Sehingga jam 3.00 pagi, seramai 23 orang didapati positif dadah. Saya turut bersama menyertai operasi ini. Ada motor yang membuat pusingan dan terjatuh kerana terlanggar motor dari arah bertentangan. Kedua penunggang motor tersebut dipercayai berbangsa India melarikan diri ke dalam sungai berhampiran. Kedua helmetnya jatuh ke dalam sungai, manakala sebuah beg galas di campakkan ke dalam sungai.

UPDATE

Saya baru menghubungi kawan lama di sekolah dahulu, dari seorang ke seorang dapat kembali menjejaki rakan-rakan yang lama hilang dan terputus. Ada satu berita yang agak tak sedap, apabila dapat tahu seorang sahabat kini sedang hanyut dengan pil kuda, hingga telah tertangkap. Ibu pula yang kasihan melihat anaknya pergi menjamin.

Padahal sudah punya anak dan isteri.Apalah nak jadi. Beberapa orang budak sekampung dengan saya pun telah mati diam-diam.Artinya....lama saya tak nampak-nampak si anu, bila tanya orang ke mana perginya si dia, jawapan adalah...sudah meninggal...apa pasal? Apa lagi....(pil) kuda lah.

Inilah cara awal menempah maut.Mati dalam keadaan baik ke gitu?