Navigation

Meat with Onions and Tomatos


$25.95Shrimps with Tomatos and Avocados


$17.95Vanila Ice-Cream and Pancakes


$13.95


Powered by Blogger.

Blog Archive

Labels

About

Blog Archive

Al-Hidayah

Selamat Datang ke Blog Norish77
Rujuk http://produkprs.blogspot.com
Pada tahun 2009 Terima Anugerah Guru Bimbingan Cemerlang Daerah Hulu Langat

Blogger news


widgeo
Ribuan Buku berada disini
Klik Sini

Blogroll

Blogger templates

Friday, June 22, 2012

Kata Aluan Ket Editor Majalah SKB (Tak Siap2 Lagi)


Cikgu Faizal sebelum ganti baju

Sesudah ganti baju...hehe


Sekian lama Majalah Sekolah duduk dalam sebuah impian. Impian menjadikannya sebuah realiti di alam fana telah sekian lama bersemi didalam impian segenap guru. Namun waktu itu belum masanya ia menjadi kenyataan. Hadirnya beberapa orang guru baru, dengan  semangat baru dengan pengalaman yang tidak kurang hebatnya, menjadikan langkah mewujudkan Majalah Sekolah semakin ke depan.

Walaupun kita masih bertarung untuk mencari sebuah nama yang gah, nama yang mesti dilihat mempunyai ciri-ciri sebuah sekolah yang unik, yang telah melahirkan ramai bakat-bakat dan manusia yang berjaya dalam segenap segi kehidupan.

Apa yang mampu saya ungkapkan adalah, perkataan syukur, syukur kerana proses menerbitkan majalah ini kian menampakkan hasilnya. Saf Team Redaksi yang gigih dan bersemangat tanpa mengira penat lelah dari awal lagi, cukup membuat perjalanan menerbitkan majalah ini semakin laju.

Harapan kita semua, agar ianya terus di rintis oleh waris selepasnya. Siapa yang menerima kayu baton sebagai guru di SKB selepas ini, teruskan menerbitkan majalah ini. Gabungkan tenaga, buah fikiran dan segalanya, untuk menjadikan SK Bangi sebuah sekolah kebangsaan semua.