Navigation

Meat with Onions and Tomatos


$25.95Shrimps with Tomatos and Avocados


$17.95Vanila Ice-Cream and Pancakes


$13.95


Powered by Blogger.

Blog Archive

Labels

About

Blog Archive

Al-Hidayah

Selamat Datang ke Blog Norish77
Rujuk http://produkprs.blogspot.com
Pada tahun 2009 Terima Anugerah Guru Bimbingan Cemerlang Daerah Hulu Langat

Blogger news


widgeo
Ribuan Buku berada disini
Klik Sini

Blogroll

Blogger templates

Wednesday, October 10, 2012

Sejenak Bersama Insan TerpilihMalam tadi, saya bertemu dengan Tuan Saari ini di Cheras Kuala Lumpur. Takjub dengan kebesaran Allah Taala, setiap penyakit ada obatnya. Beliau sebagaimana dituturkan, diserang stroke pada tahun 2007. Mungkin inilah penawar bagi anda, setelah sekian lama berusaha dan telah putus asa.

Tuan Saari turut berada dalam Buku Testimoni SNE.
Antara produk yang sedang diamalkan

Harga Produk SNE adalah RM220.00 bagi Harga Jualan. Namun jika anda menjadi AHLI, harganya hanya RM180.00. Anda akan menerima cek (setiap bulan) bagi setiap kotak yang anda belanjakan. Cek RM5.40 akan dihantar ke rumah anda jika anda membelinya 1 kotak.

Produk untuk meningkat keupayaan MINDA.Terbukti, saya ada testimoni bekas pelajar sekolah saya. Ibunya membawa kepada saya, minta saya soal anaknya sifir berapa. Otomatik dia akan jawab tanpa memikir panjang. Dulu anaknya sering mendapat markah kurang memuaskan, sekarang sudah potong kawan-kawan yang lain. Balik rumah tak belajar pun, jelas ibunya, kerana masa di sekolah apa yang cikgu ajar, dia simpan terus. Otaknya sudah boleh terima.

Anda boleh melihat lagi produk ini di laman facebook SNE Marketing