Navigation

Meat with Onions and Tomatos


$25.95Shrimps with Tomatos and Avocados


$17.95Vanila Ice-Cream and Pancakes


$13.95


Powered by Blogger.

Blog Archive

Labels

About

Blog Archive

Al-Hidayah

Selamat Datang ke Blog Norish77
Rujuk http://produkprs.blogspot.com
Pada tahun 2009 Terima Anugerah Guru Bimbingan Cemerlang Daerah Hulu Langat

Blogger news


widgeo
Ribuan Buku berada disini
Klik Sini

Blogroll

Blogger templates

Wednesday, January 23, 2013

Untuk yang Memerlukan Sahaja

Lebih Berharga Dari Sebutir Permata
Salam untuk semua kaunselor seluruh Malaysia, Saya Encik Noorhisham bin Hamzah, Guru Bimbingan dan Kaunseling SK Bangi Kajang Selangor, pemilik laman blog http://norish77.blogspot.com ingin berkongsi sesuatu dengan anda.Mungkin ianya sesuatu anda sedang cari-cari.

Selama berpuluh tahun anda menjadi Kaunselor atau guru bimbingan, berapa ramai antara anda yang telah berjaya mengumpul bahan ceramah dan modul-modul sebanyak ini? 

Tak banyak...Hanya 4GB.... Mungkin anda tidak memerlukannya, saya hanya ingin berkongsi dengan sesiapa yang benar-benar mahu memantapkan syarahannya dan juga maklumat yang tepat dan padat.
Mungkin ada beberapa fail yang sama, saya tak sempat nak edit ... kekurangan masa
Dan ini adalah antara Slaid yang saya sampaikan ketika ceramah dadah.


Slaid Penutup Ceramah Penagihan Dadah yang saya berikan ialah mengajak pendengar untuk menjadi hamba yang TAAT dibumi yang sementara ini. Slaid remaja yg meninggal di Oman kemudian kuburnya digali tidak ketinggalan, antara bahan terakhir ini lagi ialah KUBUR yang ada ULAr di dalamnya menanti sang MAYAT. Nauzubillah... Anda mahu Slaid ini? Saya kepilkan bersama dengan Bahan 4GB,namun jgn lupa bila berceramah nanti untuk menyatakan bahawa slaid ini adalah kepunyaan siapa, mudah-mudahan semakin luas ilmu saya dapat disampaikan. Slaid Penutup Ceramah Penagihan Dadah yang saya berikan ialah mengajak pendengar untuk menjadi hamba yang TAAT dibumi yang sementara ini. Slaid remaja yg meninggal di Oman kemudian kuburnya digali tidak ketinggalan, antara bahan terakhir ini lagi ialah KUBUR yang ada ULAr di dalamnya menanti sang MAYAT. Nauzubillah... Anda mahu Slaid ini? Saya kepilkan bersama dengan Bahan 4GB,namun jgn lupa bila berceramah nanti untuk menyatakan bahawa slaid ini adalah kepunyaan siapa, mudah-mudahan semakin luas ilmu saya dapat disampaikan.

Jikalau lah ada sesiapa yang berminat boleh lah menghubungi saya seperti dalam info dibawah. 


Cikgu Noorhisham Hamzah
GBSM SK Bangi
http://norish77.blogspot.com
Emel : afraima@yahoo.com

2 comments:

Era said...

Salam...
saya nak bahan ni,mcmana nak dapatkan yea..jika cg sudi berkongsi.
terima kasih daun keladi...sy betul-betul hargai.

boleh berikan emel anda jika nak kan slaid ini

Post a Comment